jueves, 2 de noviembre de 2017

HABEMUS JURAT 


Víctor Sala
Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en Guió i Producció de Cine i TV a Blanquerna. I estudis a la FAMU de Praga. Ha sigut guionista i co-director del curt ROBOTA, seleccionat a més de 20 festivals internacionals i nacionals com Busan, Fantasia, Trieste, Seattle Science Fiction, Brest, Reykiavik... Actualment co-dirigeix la revista SERIELIZADOS i el Festival Internacional de Sèries de Barcelona el Serielizados Fest.

Miquel Mellado
Llicenciat en ciències de l´informació. Formació continua de guió i direcció actoral amb diversos especialistes com Robert McKee, Boris Rotenstein i Michael Bradford. Ha sigut realitzador a TVE entre el 1984 i 2007. Programes destacats REDES, LEONART i l´obra DESPUÉS DE LA LLUVIA per ESTUDIO 1. A participat a documentals com a free-lance “TOPOGRAFIA DE LA MEMÒRIA” “MONTSERRAT FIGUERES, LA VEU DE L´EMOCIÓ” i “SANTUARIOS DE L´ANTIFRANQUISME”.

Ricard Nolla
Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Direcció Cinematogràfica al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC) Redactor en el diari "Més Tarragona", ENG als informatius de "Barcelona TV", Realització de funcions executives per a la producció audiovisual d'obres de ficció (pel·lícules i webseries), documentals i vídeos publicitaris per a empreses com Films de l'Orient S.L. o Minded Factory Realitzador i productor en Black Factory Cinema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario